Home

Welkom TipTop Interieur

Interieuradvies

Aanbieding Interieuradvies

Muurdecoraties

Afwasbare Kalkverf

Contact

 

Werkwijze adviesonderdelen.

Intake gesprek:

Tijdens het intake/kennismakingsgesprek krijgt u informatie over onze werkwijze. Wij noteren uw wensen, eisen en voorkeuren samen in een programma van eisen. Wij bezoeken u in de betreffende ruimte om hierbij een duidelijk beeld te krijgen in de te bereiken sfeer en uitstraling. Na het intakegesprek doen wij u zo snel mogelijk de offerte doen toekomen.

Opmeting ruimte

Wij werken zo veel mogelijk met de bouwkundige plattegrond. Is deze niet voor handen, dan komen wij de betreffende ruimte opmeten. 

Meubel (opstelling) advies 

Wij maken een mooie meubelopstelling. Rekeninghoudend met uw huidige meubilair, evenals met het nieuw aan te schaffen meubilair. U krijgt ook advies en tips voor het nieuw aan te schaffen meubelen. Met dit meubeladvies krijgt u niet alleen een mooie, maar ook een comfortabele en vooral praktisch ingerichte ruimte, geheel naar uw wens en stijl. 

Kleuradvies 

Wij maken een kleuradvies voor de in te richten ruimte. Dit houdt in: een kleuradvies voor de vloer, de wanden, raambekleding, het meubilair en de accessoires. Belangrijk hierbij is het oppervlak van de ruimte, en vooral het lichtinval in de ruimte.

Met dit kleurenplan heeft u een leidraad voor een harmonieuze ruimte, afgestemd op uw persoonlijke smaak.  

Verlichtingsplan 

Een goed verlichtingsplan mag niet ontbreken. Aan de hand van de ruimte, lichtinval, en meubelopstelling maken wij voor u een verlichtingsadvies met een gedetailleerde omschrijving van verlichtingssoort en lampsterkte. Het verlichtingsplan staat garant voor een mooie verlichtte ruimte op alle momenten van de dag. Verlichting geschikt om te kunnen werken, lezen, en vooral relaxen. 

Raamdecoratie 

Raamdecoratie zijn de sfeermakers in huis. Ramen en raamdecoratie zijn heel bepalend voor de ruimte. U krijgt van ons een gepast advies, welke aansluit bij de totale inrichting/ruimte. 

Sfeerimpressie 

Uiteindelijk geven wij de sfeer voor het totale inrichtingsplan dat wij voor ogen hebben, weer in een impressie. Een sfeerimpressie is een verzameling van foto’s, plaatjes en eventueel materialen of stalen. Deze impressie wordt gebruikt om het totale advies visueel nog beter over te kunnen brengen. 

Aankoopadvies 

Tip Topinterieur, gaat desgewenst rekening houdend met een van te voren met u afgesproken budget, voor u “voor”winkelen. Wij maken een voorselectie voor vloerbekleding, meubilair, raamdecoratie, en verlichting, met per product/artikel een omschrijving, adviesprijs, en verkoopadres.  

Pakketpresentatie 

Alle uitgewerkte adviezen krijgt u gepresenteerd in een mooie, en speciaal voor u samengestelde map, met een stalenboekje en sfeerimpressie. Uiteraard lichten wij het advies persoonlijk toe.

Deze map of stalenboekje neemt u bijvoorbeeld mee wanneer u gaat winkelen, en kunt u verder gebruiken als leidraad bij het inrichten.